sport.bzi.ro: Dau la cos in bikini! Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy

O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. Ineditul nu se datoreaza disciplinei in sine - "banalul" baschet -, ci echipamentului: jucatoarele au renuntat la traditionalele maiouri si sorturi, evoluand doar in bustiere si chiloti!
O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. Ineditul nu se datoreaza disciplinei in sine - "banalul" baschet -, ci echipamentului: jucatoarele au renuntat la traditionalele maiouri si sorturi, evoluand doar in bustiere si chiloti! Americanii nu duc lipsa de imaginatie in materie de sport. Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand. La startul intrecerii s-au aliniat deja opt echipe: Miami Spice, New York Knockouts, Hollywood Hotties, Orlando Lady Cats, Los Angeles Ice, Minnesota Mist, Atlanta Peaches si Chicago Crave.
Organizatorii recunosc ca la preselectiile jucatoarelor a contat foarte mult aspectul fizic, dar se jura ca au fost atenti si la talentul sportiv al acestora. "Sa fie clar: e vorba de o competitie profesionista, bazata pe capacitatile atletice si pe talentul jucatoarelor, nu doar pe aspectul fizic", a afirmat si A.J. McArthur, unul dintre initiatorii proiectului.