Prosport.ro : Sandu confirma OFICIAL: Romania va candida pentru organizarea CE 2020! Cand va decide UEFA cui acorda Euro

Mircea Sandu a anuntat ca Romania va candida oficial pentru organizarea unor partide la CE 2020, editie aniversara ce va fi organizata in 13 orase din Europa.
Presedintele FRF sustine ca Bucurestiul isi va depune candidatura in luna mai 2014, iar raspunsul oficial va veni in toamna aceluiasi ani.
In acest sens, Sandu are de gand sa se intalneasca cu mai multi demnitari, pentru a se asigura ca are sustinere politica in acest demers.
"Am trimis o scrisoare presedintelui si secretarului general UEFA in acest sens. Suntem un posibil candidat la organizare, dar mai sunt trepte formale de urmat si pot sa va spun ca, in martie, vom lua caietul de sarcini, la Comitetul Executiv UEFA care va avea loc la Sofia!
Pana in mai 2014, caietul va trebui sa fie complet. Din acest punct de vedere, trebuie sa discut cu primul ministru, cu presedintele Senatului si cu primarul general, asta e in primul rand o decizie politica. In septembrie 2014 vor fi anuntate cele 13 orase care vor organiza meciuri la turneul final", a spus Sandu.