Sportbzi.ro : Catalina Ponor, in topul celor mai sexy aparitii in 2012! Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani

Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume. Intr-un clasament realizat d epublicatia americana Bleacher Report, constanteanca ocupa locul 20. "Catalina Ponor nu a fost niciodata un nume prea popular in Statele Unite. Nu a fost niciun moment sportiva de care ne-am temut ca ar putea invinge Fab Five (nr. "Fabulous Five" este denumirea pe care presa a dat-o echipei SUA de gimnastica dupa ce a cucerit aurul la JO). Insa la 25 de ani, ea a sfidat toate regulile si a castigat doua medalii la Londra. De asemenea a fost la un pas de a cuceri bronzul la barna, insa a pierdut la limita in fata lui Aly Raisman", se arata in descrierea facuta Catalinei. In top se regasesc prezente feminine din natatie, atletism, tenis, gimnastica, modelling si televiziune.
Primul loc este ocupat de australianca Michelle Jenneke (19 ani), de la 100m garduri, care a devenit celebra pentru modul in care se incalzeste inaintea curselor, cand incepe sa danseze. Ea este urmata de jucatoarea de hochei de camp, olandeza Ellen Hoog (26 ani), de cantareata canadiana Carly Rae Jepsen (27 ani), de jucatoare de fotbal Alex Morgan. In clasament se mai afla Lena Gercke, iubita fotbalistului de la Real Madrid, Sami Khedira (locul 16), jucatoarea de tenis Maria Sarapova (locul 28) si gimnasta Shawn Johnson (locul 29).