Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California. Din pacate, semnele revenirii dupa gravul accident de acum un an si jumatate se lasa asteptate, dupa cum a declarat tatal fostului fotbalist, Mircea Nesu.
Mircea Nesu, care a decis in urma cu un an sa nu mai vorbeasca despre cazul fiului sau, a ales sa rupa tacerea pentru Ziarul Ring.
Ultima noutate despre Mihai Nesu este ca s-a intors in Olanda, dupa aproximativ cinci luni petrecute in America, si isi poate misca partial bratul drept si putin pe cel stang.
"Imi vine foarte greu sa povestesc despre drama prin care trecem. Stiti ca am decis sa nu vorbesc despre acest subiect", au fost primele cuvinte ale medicului Mircea Nesu. Fostul arbitru si-a deschis apoi putin sufletul pentru presa din Romania, intr-o zi in care pe tarabele olandeze aparea "Nesu Magazine": "Nu l-am mai vazut pe Mihaita de ceva vreme, vorbim la telefon. Ultima oara chiar de Sfintii Mihail si Gavriil".
Intrebarea ce pare ca-l tulbura din nou pe tatal lui Mihai Nesu este legata de cum a mers recuperarea. "Isi simte mainile?", dar raspunsul nu vine imediat: "Mda...", apoi cateva secunde de liniste, dupa care vocea lui Mircea Nesu se aude, stinsa, din nou in telefon: "Va dati seama de cat optimism ai nevoie intr-o asemenea situatie! Numai el poate descrie asta!".
Acum cateva luni, Mihai Nesu anunta vesti bune din America: "Stau in picioare din nou si imi misc putin corpul datorita unui aparat senzational". De atunci, liniste totala. Si-a inchis conturile de pe toate retelele de socializare. "Asta a fost decizia lui. Poate asa considera el ca e cel mai bine sa comunice... ceva. Atunci cand are ce. Prin intermediul revistei", a conchis Mircea Nesu.