HotNews.ro : Liga I Surpriza de proportii in Gruia: CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat

Nou-promovata Viitorul Constanta a produs o mare surpriza prin victoria cu scorul de 1-0 (1-0), reusita joi seara, in deplasare, cu campioana en titre CFR Cluj-Napoca, in primul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.
Unicul gol al partidei a fost marcat de juniorul Gabriel Iancu (21). CFR a ratat mai multe ocazii de gol, portarul Alexandru Buzbuchi (Viitorul) evidentiind-se de cateva ori in fata jucatorilor antrenati de Ioan Andone. Viitorul, care a jucat ultima jumatate de ora a meciului in 10 oameni, dupa eliminarea lui Nicolae Dica, a avut si ea cateva situatii mari de gol, in special pe contraatac.
CFR l-a pierdut pe atacantul Modou Sougou, care s-a accidentat si a fost schimbat dupa doar 10 minute. CFR Cluj pare ca a iesit din lupta pentru titlul de campioana in urma acestui esec, al patrulea in Liga I. Clujenii au un bilant foarte slab acasa in acest campionat, 2 victorii, 3 egaluri si o infrangere. CFR se afla la al doilea esec consecutiv si la al treilea in ultimele patru partide de campionat. Viitorul a obtinut al doilea sau succes in deplasare in aceasta stagiune, bilantul lor la meciurile de afara fiind de 2 victorii, 2 egaluri si 2 esecuri.

Ioan Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat

"Trebuia sa fie o repetitie pentru meciul de marti, din Liga Campionilor. Din pacate astazi am facut greseli mari in aparare, greseli colective. Ne-am creat multe ocazii, ultima pasa nu a functionat. Puteau sa fac si 2-0, au avut o sansa enorma cei de la Viitorul. Cred ca a fost cel mai slab joc al nostru din campionat, dar victoria lor e meritata pentru ca au stiut sa profite de naivitatea noastra in aparare. Am dominat dar fara limpezime, in 11 contra 10 am jucat mai prost decat in 11 contra 11. Golgeterii nostri nu au fost inspirati", a spus Andone la Dolce Sport.


Campioana Romaniei va juca marti la Istanbul cu Galatasaray, in Liga Campionilor.