sport.ro: Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf! Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit
Reghe
Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
"Obiectivul nostru este sa ajungem in finala Europa League. Trebuie sa avem ambitii mari, daca vrem sa reusim ceva. Este exagerat, dar uite unde au ajuns Atletico Madrid si Bilbao. Cine ii dadea vreo sansa lui Bilbao?
Se poate, dar trebuie sa ai foarte mult noroc si totul sa mearga foarte bine. Avem un lot foarte bun si jucatori extrem de valorosi. Obiectivul nostru principal a titlul, iar apoi finala Europa League", a spus Laurentiu Reghecampf la DigiSport.
Mandru de rezultatele Stelei din ultima vreme, Becali profita de faptul ca astazi este ziua de nastere a antrenorului din Ghencea si inventeaza o noua sarbatoare - Sfantul Reghecampf: "Nu fac cadouri si nu primesc. Trece ziua mea, nu anunt pe nimeni, nici eu nu stiu. Cum nu ma intereseaza sa primesc cadouri, nici nu ma intereseaza sa dau. In schimb, cand e vorba de zilele de sfinti, le cinstesc. Sfantul Gheorghe, sfantul Reghecampf, e altceva. El acum e sfant pentru Steaua", a explicat Gigi Becali.