GSP.ro: Ce facem in Europa? ' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari

Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League. Steaua si Rapid evolueaza joi.

Liga Campionilor, miercuri, 1 august

Fenerbahce - FC Vaslui (21:45, ProTV, live www.gsp.ro si m.gsp.ro)
# Returul se joaca saptamina viitoare, la Vaslui # Daca sint eliminati, galben-verzii vor merge in turul 4 al Europa League, unde au sanse bune sa fie cap de serie. Printre posibilii adversari s-ar regasi Atromitos (Grecia), Midtjylland (Danemarca) sau Lokeren (Belgia) # In cazul in care trece de Fener, Vasluiul va mai juca un tur pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor. Nu va fi cap de serie, iar adversari vor fi Braga (Portugalia), Spartak Moscova (Rusia) sau Dinamo Kiev (Ucraina)
CFR Cluj - Slovan Liberec (21:45, Transilvania Look, live www.gsp.ro si m.gsp.ro)
Returul se joaca saptamina viitoare, in Cehia # Clujeniii au sanse minime sa mai fie cap de serie si in turul urmator, in cazul in care trece de Liberec. In aceste conditii, pentru a ajunge in grupele CL, clujenii trebuie sa depaseasca un adversar de calibrul lui FC Basel (Elvetia), Anderlecht (Belgia) sau Celtic (Scotia) # Daca vor fi eliminati de cehi, Cadu&Co vor merge in play-off-ul Europa League, unde vor fi cap de serie.