Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal


Formatia CS Turnu Severin "deschide" runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov. Oltenii au plecat ieri la pranz spre Ardeal, iar starea de spirit era foarte buna, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Marian Bondrea sa creada ca vor obtine un rezultat bun. "Dupa meciul cu Dinamo baietii au prins incredere, si eu cred ca vom face o partida buna. Nu va fi un joc usor, si Brasovul are un moral bun dupa jocul cu Viitorul Constanta, pe care l-au dominat in intregime, nu stiu cum de au ratat victoria. Au o echipa buna, paseaza bine, dar asta nu inseamna ca au si castigat. Am studiat jocul brasovenilor si stim ce avem de facut. Baietii s-au pregatit bine si sunt hotarati sa nu piarda la Brasov. Avem destule argumente sa credem in sansa noastra, dar depinde de ei acum, de rautatea aia care le-a lipsit in meciul cu Dinamo", a spus Marian Bondrea, pentru GdS.
Staff-ul tehnic al severinenilor a primit ieri-dimineata o veste buna, atacantul francez Joel Thomas a primit cartea verde si ar putea evolua in disputa de la Brasov. "Joel a primit carte verde si ne putem baza pe el daca pana maine va fi apt suta la suta din punct de vedere medical, pentru ca are o contractura musculara. Alte probleme medicale nu avem. L-am luat cu noi in autocar si pe sarbul Jovan Golic, poate ii vine si lui intre timp cartea verde. Il putem folosi si pe Zuluf, pe el l-am rezolvat repede, nu am intampinat probleme. Acum nu ne ramane decat sa jucam si sa obtinem maximum de acest meci", a punctat Marian Bondrea.
Oficialii CS Turnu Severin i-au anuntat ieri si pe jucatorii Alexandru Stan si Dan Gavrilescu ca nu mai intra in vederile antrenorului Marian Bondrea, dupa ce saptamana trecuta primisera acelasi raspuns alti patru fotbalisti, portarul Mihai Neagoe, fundasul Bozidar Cosic, mijlocasul Daiane Jawad si atacantul Alexandru Marin.

Gazdele nu concep esecul

Din tabara cealalta, "stegarii" nu concep decat victoria in meciul cu Severinul. "Urmeaza primul meci pe teren propriu si nu am avea nici o scuza daca am bifa inca un egal. Sunt sigur ca vom castiga meciul cu Severinul, mai ales ca evoluam pe teren propriu", a spus mijlocasul Iulian Tames, pentru Monitorul Expres Brasov. "Am reusit sa marchez doua goluri in meciul de la Galati, dar atunci cand nu castigi nu poti sa fii multumit. Acum intalnim alta nou-promovata, jucam acasa, vom avea publicul de partea noastra, astfel ca nu avem voie sa facem nici un pas gresit. Sincer, ma tem mai mult de meciul cu Turnu Severin decat de cel cu Dinamo. Dinamo este o echipa care iese la joc, in timp ce severinenii vor sta pe doua linii si isi vor vinde scump pielea la Brasov", a punctat atacantul Mugurel Buga.
Pentru meciul cu CS Turnu Severin, antrenorul Ionut Badea ii va avea la dispozitie si pe mijlocasul Ciprian Brata si atacantul Attila Hadnagy, care s-au antrenat normal dupa problemele medicale cu care s-au confruntat zilele trecute. In schimb, fundasul Ricardo Machado si mijlocasul Rares Enceanu continua programul de recuperare.