Olimpiada de vara de la Londra sta sa inceapa. Astazi, la chioscuri, alaturi de cele mai tari subiecte din fotbalul intern si international, in editia tiparita a Gazetei Sporturilor veti gasi nu mai putin de 16 pagini dedicate in exclusivitate Jocurilor Olimpice!
Ziarul a trimis la Londra o echipa aparte prin experienta si pasiunea ei. In fiecare zi, corespondentele celor cinci trimisi speciali la Olimpiada (Catalin Tolontan, Luminita Paul, Mirela Neag, Marian Ursescu, Raed Krishan) va contureaza portretele eroilor, va ofera cele mai spectaculoase evenimente si va dezvaluie reportaje dintr-un oras si de la o intimplare unica, cel mai mare eveniment planetar, nu doar sportiv.
Gazeta Sporturilor scrie despre intrecerile olimpice de aproape 90 de ani, iar emotia si durerea Jocurilor au devenit parte a traditiei acestui ziar si a legaturii sale puternice cu cititorii.
Nu rata editia-eveniment de azi a ziarului! Istoria Jocurilor Olimpice se scrie in Gazeta!
Luati de la chioscuri ziarul cu articole exclusive, intrati pe gsp.ro pentru noutati si daruiti-va bucuria olimpica! Noi continuam sa scriem istoria si povestilor Jocurilor.