Fundasul echipei Lazio Stefan Radu va fi supus unei interventii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma si va fi indisponibil cel putin trei saptamani, informeaza Mediafax. Presa italiana a scris, la finalul lunii iunie, ca Radu s-a operat la genunchi in Romania fara acordul conducerii clubului Lazio si ca din acest motiv va fi amendat. Il Messaggero noteaza ca aceasta informatie a fost oferita de impresarul Becali si ca nu a fost reala.
Jucatorul a acuzat dureri la genunchi in primele doua zile de antrenamente de la reluarea pregatirilor si, dupa ce a fost consultat de medicii gruparii, s-a decis ca fotbalistul roman sa fie operat marti, de chirurgul Stefano Lovati.
Radu acuza probleme la genunciul drept de mai mult timp. Incepand cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe saptamani din cauza unei inflamatii a ligamentului colateral medial de la genunchi.
In decembrie 2010, fundasul a fost operat la clinica Paideia din Roma de medicul ortoped Stefano Lovati, el fiind supus unei interventii de meniscectomie partiala artroscopica mediala la genunchiul drept.