Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a stabilit programul de pregatire al gorjenilor din aceasta vara, oltenii urmand sa bifeze doua cantonamente si multe partide de verificare. "Programul este stabilit, intre 18 si 28 iunie vom merge la Poiana Brasov, la Hotel Piatra Mare, iar de pe 2 pana pe 14 iulie vom merge in Austria. A fost acolo directorul nostru sportiv, Robert Balaet, a vazut conditiile, nu mai vrem sa mergem cu ochii inchisi, asa cum am facut-o anul trecut", a declarat Petre Grigoras, pentru sportingorj.ro.
Pandurii vor disputa doua jocuri amicale in stagiul de la Poiana Brasov, pe 24 iunie vor intalni pe Gloria Bistrita, iar pe 27 iunie pe FC Milsami-Ursidos din Orhei, finalista Cupei Moldovei din acest an.
"In Austria vom sta in localitatea Vosendorf, situata la sud de Viena. Am gasit acolo conditii foarte bune de cazare si refacere, dar mai ales de pregatire. Hotelul se numeste Pyramide, este foarte aproape, la doar cateva minute de Viena", a declarat Robert Balaet, directorul sportiv al Pandurilor, pentru sursa citata.
In timpul celui de-al doilea stagiu de pregatire, antrenorul Petre Grigoras a stabilit doar datele pentru disputarea a sase jocuri de verificare pentru elevii sai.