Cotidianul Rapid si Dinamo se bat pe trofeul Cupei Romaniei. Meciul care le poate salva sezonul

Finala Cupei Romaniei se joaca in aceasta seara, de la ora 21.00, pe National Arena. Meciul Rapid - Dinamo va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato.
Sezonul fotbalistic intern se incheie oficial miercuri seara, o data cu finala Cupei Romaniei, dintre Rapid si Dinamo. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Italia, condusa la centru de Daniele Orsato, un cavaler al fluierului in varsta de 36 de ani, care este doi ani arbitru FIFA. In acest sezon el a oficiat la 22 de partide, dintre care 17 in Serie A, trei in Liga Europa, una in Cupa Italiei si un meci amical international.
Finala ar putea fi ultimul meci al lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a Rapidului, acesta fiind pe cale sa semneze un contract cu o grupare araba, in timp ce Dinamo incearca sa salveze un sezon aproape ratat, in care a incheiat campionatul pe locul 5. Dealtfel, actionarul Cristi Borcea a subliniat: "Aceasta finala conteaza foarte mult atat pentru echipa, cat si pentru suporteri. Conteaza sa castigam un trofeu. Daca va uitati, in ultimii ani am iesit din sferturi sau optimi, apoi din semifinala si finala, acum trebuie sa castigam. Am emotii, dar am incredere ca jucatorii vor castiga si ca suporterii vor face o atmosfera extraordinara. Sigur vor fi 30.000 de suporteri dinamovisti. Se intalnesc doua echipe al caror viitor va depinde foarte mult de aceasta partida".
Primele de victorie la Rapid, pentru fiecare jucator, sunt in valoare de 13.000 de euro, in timp ce dinamovistii vor fi recompensati cu cate 10.000 de euro in caz de victorie. Finala Cupei Romaniei va incepe la ora 21.00.