Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri.
Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani. De altfel, Andrei Bitang a fost prezent luni la aeroport, unde si-a asteptat mama, celebra an-trenoare Mariana Bitang, dar si iubita, pe Sandra. Andrei a incercat sa se ascunda de cameramanii televiziunilor, insa fotoreporterii Libertatii l-au reperat in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda. Andrei a avut o relatie si cu alta gimnasta, Silvia Stroescu, fosta campioana olimpica la gimnastica.
Deloc surprinzator, antrenoarea Mariana Bitang a ramas la fel de exigenta cu sportiva pe care o pregateste. Mai mult, tehnicianul a avertizat-o pe Sandra Izbasa ca in sala de antrenament va trebui sa fie o profesionista suta la suta si sa demonstreze ca este un adevarat lider de echipa.

'Eu sunt cu baschetul, ea - cu gimnastica'

Catalina Ponor nu a vrut sa comenteze dezvaluirile Libertatii despre faptul ca are o relatie cu Ionut Georgescu, un baiat de varsta ei, presedintele titratului club de baschet Asesoft Ploiesti. "E viata noastra privata, nu comentam! Eu sunt cu baschetul, se apropie meciurile finalei campionatului cu Timisoara, iar ea - cu gimnastica", s-a limitat sa spuna si oficialul clubului de baschet prahovean. Cei doi s-au cunoscut la un suc asta-iarna si de atunci au ramas impreuna.