Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta. "Chiar daca din punctul meu de vedere este o decizie corecta, eu am decis sa ma abtin de la vot. S-a demonstrat ca nu avem nimic cu fotbalul din Craiova, ci trebuie sa ne detasam de anumiti oameni. M-am abtinut pentru ca sunt arbitru. Si asa avem o imagine proasta ca arbitri", a spus presedintele AJF Maramures, citat de Mediafax.
Balaj sustine ca hotararea Comitetului Executiv al FRF de a delega o brigada din strainatate la finala Cupei Romaniei - Timisoreana ii afecteaza pe arbitrii romani. "Asta ii afecteaza pe colegii mei, pentru ca este o sarbatoare a fotbalului romanesc. Îmi pare rau pentru Tudor, pentru ca nu are nicio finala arbitrata. Sper sa aiba sansa pe viitor, pentru ca este ceva unic. Eu am propus ca arbitrii care deja au condus finale de Cupa Romaniei sa nu mai oficieze. Eu daca eram delegat, as fi fost deja la a patra", a mentionat Cristian Balaj.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.