Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul" George Bita. Marcator si in amicalul de marti dupa-amiaza, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Cretu a afirmat ca regreta incidentul si ca spera sa continue la Slatina, contractul sau expirand la finele campionatului. "In fiecare meci in care intru imi doresc sa dau gol. Poate ar trebui sa mi se dea mai multa incredere, dar eu nu dezarmez si incerc
sa-mi fac treaba cat mai bine. Am gresit si eu cu Muresul Deva cand am avut acea iesire si imi cer scuze pe aceasta cale. Eram putin nervos, dar nu i-am transmis cuvinte injurioase. Pur si simplu, a fost o descarcare a mea si imi pare rau ca s-a ajuns acolo. Eu sunt platit sa joc fotbal, sa dau goluri, iar daca gresesc e normal sa si platesc", a spus Cretu, pentru Olt TV. "Daca dansii or sa vina cu o propunere, o sa raman la ALRO", a completat Andrei Cretu.

Bita, multumit
de juniori

La finalul jocului de pe "Metalurgistul", antrenorul secund al gruparii ALRO Slatina, George Bita, a vorbit despre evolutiile celor doi juniori adusi de la Craiova, veniti in teste. "A fost un joc util, un antrenament bun. Fundasul central, Irinel Chircan, va face fata pentru Divizia B, iar celalalt, Ionut Badea, mijlocasul stanga, este un jucator tehnic, cu o viteza buna de reactie, ne va ajuta in viitor. Sunt niste jucatori pe care eu i-am avut la Craiova si am lucrat cu ei un an intreg. Cei doi juniori raman in continuare", a spus Bita, conform Olt TV. "Sunt doi copii buni, au valoare, dar problema e ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca-i dam. Bita i-a luat singur, de capul lui, si nu-i corect, dar sper sa gasim o rezolvare", a declarat, pentru GdS, presedintele centrului de copii si juniori al CSJ Stiinta U Craiova, Bogdan Pancu.
In viitoarea etapa de campionat, ALRO Slatina va primi vizita formatiei Juventus Bucuresti, intr-un meci care se va desfasura duminica, de la ora 11.00. "Toti sunt fara cartonase, toata lumea e valida. Normal ca Sorin Cartu face programul echipei. Fiind director tehnic, el face programul", a punctat George Bita.

Oprescu, convins de victoria cu FC Arges

Tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a apreciat ca i-au fost ascultate indicatiile, dar este nemultumit ca vechile greseli nu au disparut. "Au reusit in ambele reprize sa faca presing, ceea ce le-am cerut, au respectat tema jocului. Sunt putin nemultumit ca la prima faza in care adversarii au fost in careul nostru de 16 metri, au si reusit sa marcheze. Avem aceleasi probleme din tur, avem momente cand jucam bine si tocmai atunci primim goluri foarte usor. Acum nu sunt suparat, ca a fost amical", a spus Dan Oprescu, prefatand si intalnirea de sambata, de pe stadionul "Rapid" din Piatra Olt, cand FC Olt va intalni pe FC Arges: "Cred ca, daca vom castiga sambata cu FC Arges, atunci putem spune ca ne-am salvat 100% de la retrogradare. Avem probleme de lot, sunt cativa jucatori suspendati. Giurca este in continuare accidentat, a intrat nerefacut complet la meciul asta si acuza dureri".