GSP.ro: "Bomba sexy" a lui Villadsen ' Portarul Ceahlaului si-a surprins colegii cu noua lui cucerire

Portarul danez al moldovenilor si-a uluit colegii de echipa cu noua sa cucerire, o blonda superba din tara natala.
Thomas Villadsen e pe cai mari din punct de vedere sentimental. Desi nu a mai prins poarta Ceahlaului de cinci etape, de la infringerea de la Chiajna (0-2), portarul a bifat o victorie imensa in plan amoros. In una dintre desele sale vizite in tara natala, danezul de 27 de ani a cucerit o blonda focoasa, Line Guldberg (23 de ani), pe care a si adus-o recent la Piatra-Neamt.
Colegii de echipa au ramas efectiv interzisi atunci cind au vazut-o pe superba femeie de la bratul lui Thomas. "Cit timp a stat fata pe aici, nimeni nu vorbea despre altceva. E absolut senzationala!", au marturisit coechipierii nordicului.
Efectul noii iubite pare sa fie unul devastator pentru cariera lui Thomas, acesta marturisindu-le prietenilor ca este foarte tentat sa se desparta deCeahlaul in aceasta vara si sa se intoarca in Danemarca.
4.500 de euro e salariul lui Villadsen la Piatra-Neamt. El a venit in Liga 1 in ianuarie 2010, liber dupa despartirea de Nordsjaelland
300.000 de euro e cota lui Villadsen conform site-ului specializat transfermarkt.de. Cel mai bine cotat nemtean e Golubovici, 750.000 euro