Memorialul "Marin Bistriceanu" la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj. Este vorba despre Colegiul National "Stefan Velovan" din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr. 2 "Traian" din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. 12 "Decebal" din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. 22 "Mircea Eliade" din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. 37 "Mihai Eminescu" din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr. 39 "Nicolae Balcescu" din Craiova (Maria Irimescu, Cristian Ghita), Scoala cu clasele I-VIII Cerat (Daniel Hristea, Florin Ispas), Scoala cu clasele I-VIII Isalnita (Petre Milcu), Scoala cu clasele I-VIII Ostroveni (Lucian Glavan), Scoala cu clasale I-VIII Rojiste (Mihai Bobonete).
Competitia, care se adreseaza elevilor din clasele a V-a si a VI-a, este organizata de Scoala nr. 37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
Cele zece formatii vor fi impartite in doua grupe, tragerea la sorti avand loc la ora 9.00, iar durata unui joc va fi de doua reprize a cate zece minute fiecare, cu o pauza de cinci minute. În semifinale se vor intalni ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa, care vor juca in crucis, finala mare urmand sa se desfasoare in jurul orei 13.00. În cadrul festivitatii de premiere ocupantele podiumului vor fi rasplatite cu diplome, cupe, tricouri si mingi de fotbal.