Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale
Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max" a ales Pandurii pentru a-si relansa cariera, iar evolutia sa din partida cu Steaua demonstreaza ca este pe drumul cel bun. În afara golului, Maxim s-a remarcat si prin cateva artificii tehnice gustate de public. "Nu cred ca au fost chestii exagerate, driblingurile au fost modalitatile prin care am crezut ca pot sa elimin adversarul din joc. Sunt momente in care simti asta, simti ca iti poate iesi", a explicat Maxim. Însasi reusita in poarta lui Stanca a fost o proba de maiestrie. Fotbalistul a dedicat golul familiei. "Probabil a fost golul cel mai important, cel mai frumos, nu?! Sper sa nu fie si ultimul. Dedic golul parintilor, familiei mele, care m-a sprijinit in momentele grele", a afirmat Maxim.
"Renasterea" sa fotbalistica i-o datoreaza, in mare masura, lui Petre Grigoras, tehnician cu care ar vrea sa colaboreze in continuare. "Pe mine ma ajuta foarte mult domnul Grigoras, mi-a redat placerea de a juca fotbal.
Mi-ar placea foarte mult sa colaborez cu el, fie la Pandurii, fie in alta parte. Tuturor ne e teama sa nu plece, a format un grup puternic si sper ca si din vara sa ramana alaturi de noi. Vrem ca prin jocurile noastre sa-i aratam ca ne dorim sa continue alaturi de noi", a mai afirmat Maxim cu referire la posibila plecare a lui Grigoras la Steaua, din vara.
Alex Maxim (21 de ani) a jucat 19 partide in Liga 1 si a marcat doua goluri pentru Pandurii, ambele in retur.

Condescu, suparat
pe Avram

Presedintele gorjean, Marin Condescu, l-a acuzat pe centralul Marius Avram, care a oficiat in partida cu Steaua, ca le-a dat prea usor cartonase galbene jucatorilor lui Petre Grigoras aflati in prag de suspendare pentru a ajuta echipa tatalui sau, Astra. "Eu nu inteleg de ce domnul Craciunescu l-a delegat la meciul nostru cu Steaua, in contextul in care noi jucam etapa viitoare cu Astra, echipa unde tatal sau este membru in conducere. Dupa jocul de azi avem suspendati patru jucatori", a spus Condescu la Sport.ro. Seful arbitrilor, Ion Craciunescu, recunoaste ca delegarea lui Avram a fost inoportuna. "Recunosc, nu trebuia sa-l trimit la Pandurii-Steaua pe Marius Avram, dar nu am avut solutii. Trebuie vazut daca acele patru cartonase primite de cei de la Pandurii au fost sau nu corect acordate", a spus Craciunescu la Sport.ro.
De fapt, doar Mihai Pintilii va fi suspendat cu Astra, capitanul pandurilor incasand al noualea cartonas galben in acest sezon. "De acum stau la fiecare galben, asta e rau pentru mine", a comentat Pintilii. Alti sapte jucatori de la Pandurii sunt la limita suspendarii: Viera, Cardoso, Nistor, Cristea, Maxim, Batin si Ungurusan.