HotNews.ro: Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor

Ilie Stan, indepartat de la Steaua

Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Stan a fost instalat la Steaua pe 30 septembrie 2011, atunci cand l-a inlocuit pe Ronny Levy (israelianul a demisionat dupa 1-1 cu AEK Larnaca, in Europa League).
In momentul in care a venit la echipa din Ghencea, Steaua se afla pe locul 9. Cu Ilie Stan pe banca tehnica, ros-albastrii au revenit in lupta pentru titlu, formatia bucuresteana reusind de asemenea calificarea in "16-imile" Europa League.
Stan va pleca de la Steaua impreuna cu tot staff-ul sau: secunzii Edi Iordanescu si Gabi Margarit si Costica Dumitru, antrenorul cu portarii.
Bilantul lui Stan pe banca Stelei (in Liga 1):
9 victorii, 4 remize si doua infrangeri.
Mihai Stoichita, al treilea mandat la Steaua
Mihai Stoichita a mai pregatit Steaua in doua randuri: 1997-1998 si 2009-2010, tehnicianul cucerind titlul de campion cu echipa din Ghencea in 1998.
"E o mutare surprinzatoare. Mi-a dat telefon Gigi Becali ca a reziliat contractul cu Ilie si m-a intrebat daca sunt de acord sa preiau Steaua. La mine e o legatura sentimentala cu Steaua, nu materiala. E o provocare, n-am avut de discutat prea multe. Ne-am inteles asupra aceluiasi obiectiv, sa castigam campionatul. Nu pot sa fac minuni, dar o sa duc la bun sfarsit munca pe care a facut-o Ilie. Lotul mi se pare foarte bun. Daca n-ar fi fost problemele cu accidentarile, ar fi fost altceva. Cum sa nu ma bucure telefonul lui Becali? Mai aveam propuneri, dar Steaua e Steaua si e mai importanta decat orice" - Mihai Stoichita.
"Mihai Stoichita este noul antrenor al Stelei. Vine acum, facem staff-ul tehnic. O sa vina Teja, il sun si pe Eugen Nae. Stoichita mi-a zis ca vine la orice ora din zi si din noapte. N-are loc de munca si vrea sa castige un ban. Vine sa castige bani, asta e mentalitate de om adevarat" - Gigi Becali, patron Steaua.