Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe. "Este un pas inainte, asta e clar, dar importante sunt rezultatele. M-am dus la Severin sa fac treaba, nu in plimbare! A contat mult ca voi lucra cu nea Marian Bondrea si cu Costica Valcea (Gheorghe Constantin, presedintele clubului - n.r.), care m-a ajutat foarte mult in perioada 1998-1999 si nu puteam sa-l refuz", a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii si juniori din Craiova. "Nu prea stiam echipa, nu prea am urmarit meciurile din Liga a II-a, dar il cunosc bine pe Mihai Neagoe, iar pe Stetca l-am vazut la televizor si pot spune ca e un portar bun. Ii mai stiu pe cei care au facut junioratul la Craiova... Cu jucatorii de camp e mai greu, recunosc, dar treaba mea este legata de portari, de restul se ocupa nea Marian. Ii mai cunosteam pe secunzii Florin Parvu si Cornel Mihart. Sper sa avem o colaborare fructuoasa", a completat David, care trebuia sa ajunga in staff-ul severinean inca din vara trecuta.
Pentru Vali David, postul de antrenor cu portarii de la Severin este al doilea loc de munca, el nefiind dispus sa renunte la grupa de copii si juniori nascuti in 2001 a CSJ Stiinta U Craiova. "Am pus o clauza in contract in acest sens. Vreau sa continuu cu grupa mea de 2001, pentru ca am copii buni, care vor fi campioni. Trebuie sa avem grija de campionii nostri, au nevoie de stabilitate din toate punctele de vedere, mai ales in privinta antrenorului. Dimineata voi fi prezent la antrenamentele lui Gaz Metan Severin, iar seara la Craiova, la grupa mea de copii", a incheiat Valentin David, care a mai antrenat portarii formatiilor Universitatea Craiova, Pandurii Targu Jiu si International Curtea de Arges.
Altfel, Gaz Metan va sustine sambata, la Severin, de la ora 11.00, un joc amical in compania formatiei ACS Recas, liderul Ligii a III-a, seria 5. Oficialii olteni incearca sa parafeze un joc amical si pentru miercuri, discutiile purtandu-se cu Luceafarul Oradea (locul 10 in B2).