Sfarsit de saptamana nefast pentru Adrian Mutu si Gabriel Torje, evolutiile celor doi internationali romani din cadrul etapei a 24-a din Serie A fiind dezamagitoare.
Prestatia lui Adi Mutu din partida cu AC Milan, pierduta cu 3-1 (Muntari ’29, Emanuelson ’31, Robingo ’55 / Pudil ’65) pe propriul teren, i-a dezamagit pe suporterii Cesenei. Pe site-ul goal.com, atacantul roman a fost votat de fani "trompeta partidei", primind nota 5,5, calificativ care-l plaseaza printre cei mai slabi jucatori de pe teren, alaturi de Marco Rossi, Comotto si Benalouane.
Nici Gabi Torje nu a rupt gura targului, chiar daca a inceput titular meciul de pe teren propriu, cu Cagliari, scor 0-0. "A iesit in evidenta la o singura faza, servindu-l excelent pe Fernandes. In rest a fost destul de sters", a scris presa din Italia. Torje, care a fost schimbat in minutul 68 cu Barreto, a primit, ca si Mutu, nota 5,5 din partea site-ului tuttomercatoweb.com, mijlocasul roman fiind si el printre cei mai slabi jucatori de pe teren. In clasamentul din Serie A, AC Milan ocupa primul loc, cu 50 de puncte, urmata de Juventus Torino (49) si Udinese (42) etc.