Conducerea clubului Internazionale Milano ar vrea sa ii prelungeasca fundasului Cristian Chivu contractul, fapt confirmat de o intalnire programata pentru aceasta saptamana, sustine un celebru jurnalist italian, Gianluca Di Marzio, informeaza Mediafax. Di Marzio a precizat, pe site-ul sau oficial, ca Ioan Becali va avea o intalnire cu conducerea gruparii, in care acesta din urma va propune un nou contract pentru Chivu, insa cu un salariu mai mic decat cel actual.
Ioan Becali a declarat, pentru Ilsussidiario.net, ca in mod sigur va avea o intalnire cu oficialii gruparii milaneze in aceasta luna. "Sigur ne vom intalni cu cei de la Inter pana la finalul lunii, dar trebuie sa stabilim o data care sa fie potrivita si pentru Branca (Marco Branca, oficial al clubului Inter Milano - n.r.). Sa ramana Chivu la Inter este prioritatea noastra. Ii respectam mult pe Inter, Moratti si Branca, astfel ca asteptam aceasta intalnire importanta", a precizat Becali.
Cristian Chivu are contract cu Inter Milano pana in vara, iar presa internationala a scris ca s-ar afla in atentia mai multor grupari, intre care si Real Madrid, Ajax Amsterdam si Bayern München.