Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie
Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu. Clubul Pandurii i-a asigurat lui Bacila recuperarea la o clinica din Italia. "Ma simt bine. Sunt la Roma si merg zilnic la o clinica de aici, pentru recuperare. Sunt la fel ca si in cantonament, ma trezesc dimineata, si dupa micul dejun ma duc la clinica, unde, timp de aproape trei ore, fac exercitii pentru refacerea muschiului. Ma intorc apoi la hotel, ma odihnesc putin, iar dupa-amiaza merg pentru vreo doua ore la piscina, pentru alte exercitii. Cei de la Pandurii au achitat toate cheltuielile, doar sunt jucatorul lor, nu? Chiar tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor de la club, in special domnului presedinte Eugen Parvulescu, pentru ajutorul pe care mi l-au acordat. Au fost alaturi de mine mereu", a declarat Bacila pentru evz.
Mijlocasul spera sa revina pe teren la finalul lunii martie. "Am facut recent o radiografie si totul e in regula. Merg bine pe picioare, doar ca nu pot sa alerg. Osul nu e inca prins complet, dar, daca lucrurile vor decurge normal, s-ar putea sa prind cel de-al doilea stagiu de pregatire cu Pandurii, in februarie. Sper ca la sfarsitul lunii martie sa fiu apt de joc", a mai spus Bacila.
Desi au trecut mai bine de trei luni de la accidentare, Bacila este inca marcat de ce i s-a intamplat. "Cand urmaresc un meci de fotbal la televizor, tresar si acum cand vad o intrare mai dura. E ceva involuntar", a mai declarat fotbalistul in evz. Cosmin Bacila lauda jocul echipei sale din prima parte a campionatului si spera ca Pandurii sa prinda cupele europene. "In tur, echipa Pandurii a jucat cel mai frumos fotbal. Sper sa ajungem in Liga Europa si sa contribui si eu la asta", a mai afirmat mijlocasul pandurilor.
Voinea, invidiat
ca e pandur

Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta. Voinea a aratat ca e un fotbalist talentat, reusind sa marcheze patru goluri si sa scoata trei penaltiuri pentru Gloria, echipa clasata pe locul doi in seria B2. Imprumutat pana in vara la Bistrita, Voinea spera ca din sezonul viitor sa-si gaseasca un loc si la Pandurii Targu Jiu. "Mi-e dor de casa. A fost o experienta buna la Bistrita. O plecare de bun augur, mi-a prins foarte bine, am avut cateva reusite acolo si sper sa ma reintorc la vara cu si mai multe reusite, sa-mi gasesc un loc si la echipa din Targu Jiu. Nu depinde de mine sa revin din iarna, telefonul e deschis. Astept, insa nu cred ca va fi o revenire chiar acum, in iarna. Cred ca trebuie sa am o continuitate in joc", a declarat tanarul atacant.
Fotbalul prestat de Pandurii este apreciat si in Ardeal, colegii de la Gloria considerandu-l un norocos ca face parte din lotul gruparii gorjene. "Lumea la Bistrita are numai cuvinte de lauda despre Pandurii. Majoritatea ma vad ca un norocos ca fac parte din aceasta echipa si toata lumea e multumita de jocul lor, in comparatie cu anii trecuti, cand nu aveau asa multe reusite", a afirmat Voinea.