La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
In urma cercetarilor, politistii Sectiei 6 l-au depistat pe autorul furtului, in persoana lui A. Alexandru de 28 de ani, din Bucuresti, asupra caruia s-a gasit telefonul sustras.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.



La data de 08 iulie 2011, in jurul orei 16:20, politisti din cadrul Sectiei 16 l-au prins in falgrant pe M. Florea de 58 de ani, din Bucuresti, care, profitand de neatentia unei tinere de 21 ani, din Bucuresti, i-a sustras din geanta un portofel ce continea acte.
Bunurile sustrase au fost recuperate si restituite partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 16, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.


La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 18:00, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, de catre o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, cu privire la faptul ca un individ necunoscut, profitand de usa lasata neasigurata, a patruns in locuinta cu intentia de a sustrage bunuri, moment in care, din bucatarie, a iesit cainele familiei, care s-a repezit, fara comanda, asupra individului, muscandu-l de mai multe ori. Suspectul a fugit pe str. dr. Constantin Istrati catre parcul Carol, fiind urmarit si muscat de mai multe ori de catre caine. De frica cainelui, individul s-a urcat pe un autoturism marca BMW, provocand distrugeri la capota motor, plafon si spargand parbrizul.
Politistii l-au prins si identificat pe suspect, in persoana lui C. Constantin de 23 de ani, din Bucuresti, care, in urma ranilor provocate de muscaturi, a fost transportat la spital, unde a ramas internat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 14, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt, distrugere si violare de domiciliu.


La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 14:00, Sectia 5 Politie a fost sesizata de catre reprezentantul unei societati comerciale situata in sos. Bucuresti-Targoviste, sectorul 1, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unei hale, cu intentia de a sustrage bunuri.
La fata locului, politistii au surprins in curtea societatii doua persoane care demontau o pompa submersibila montata pe un put, incercand sa o sustraga. Cei doi au fost identificati ca fiind I. Valeriu de 43 de ani si C. Aurel de 65 de ani, ambii din Bucuresti.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt, cu cei in cauza in stare de libertate.