In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
La fata locului au fost directionate echipaje ale Sectiei 25 Politie si o ambulanta SMURD. La adresa a fost gasita o femeie ce prezenta o plaga impuscata, in zona gatului, superficiala. I-au fost acordate ingrijiri medicale dupa care a fost transportata la spital.
In apartament a fost gasit si un barbat decedat care prezenta o plaga impuscata la nivelul capului, langa cadavru fiind gasit si un pistol.
A fost sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, care au preluat cercetarile.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la I.N.M.L. unde urmeaza a fi efectuata necropsia.
Din primele date a rezultat ca barbatul decedat este agent de politie in cadrul Sectiei 25.
Ancheta a relevat faptul ca agentul de politie, in varsta de 32 de ani, detinea arma in mod legal, era arma sa personala si nu de serviciu si o cumparase in urma cu cateva luni.
Agentul a fost evaluat psihologic si a fost declarat apt psihologic si medical atat pentru activitatea de politist, cat si pentru a detine o arma de foc personala.
A fost incadrat direct in politie in anul 2006, iar pe parcursul anilor a fost notat cu calificativele de bun si foarte bun.
Cercetarile in cauza sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei in vederea elucidarii cauzelor si conditiilor in care s-a produs acest incident.