Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Suceava, Tiberius Bradatan, soferul este in stare stabila, fiind internat la sectia de neurologie, potrivit Mediafax. Bradatan a spus ca in urma investigatiilor cu computerul tomograf s-a stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular ischiemic. De asemenea, acesta are si o fractura de piramida nazala.
Conform sursei citate, in urma accidentului alte trei persoane, pasageri in autobuz, au ajuns la unitatea medicala, fiind ranite usor si neimpunandu-se internarea lor. Cei trei raniti au varste cuprinse intre 13 si 21 de ani.
Marti seara, un autobuz al societatii locale de transport iin comun din Suceava a intrat in vitrina unei farmacii din municipiu, pentru scoaterea soferului, care ramasese incarcerat, intervenind pompierii militari.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ca accidentul s-a produs dupa ce soferului i s-a facut rau la volan. El a spus ca autobuzul era oprit la semafor si a pornit la un moment dat pe culoarea rosie a semaforului, a intrat pe contrasens, a depasit un scuar si a intrat in vitrina unei farmacii. Lungu a precizat ca in autobuz se aflau aproximativ 25 de pasageri care au coborat singuri din mijlocul de transport.