La data de 02 mai 2011, in jurul orei 15.15, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au prins in flagrant pe C. Florian de 24 de ani din jud. Calarasi, cunoscut cu antecedente penale, care, in timp ce se afla pe Bdul Lacul Tei intersectie cu str. Barbu Vacarescu, sectorul 2, prin folosirea fortei, a imbrancit-o pe o femeie de 83 de ani, smulgandu-i din mana o geanta ce continea acte, bani si medicamente.
Prejudiciul, in valoare de 200 lei, a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie, cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.


La data de 02 mai 2011, ora 18:30, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant l-au depistat in zona unei piete din sectorul 2, pe B. DUMITRU de 22 de ani, autorul unei infractiuni de talharie comisa la data de 30.04.2011, asupra unei femei.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.