La 1 aprilie 2011, in jurul orei 10:15, Sectia 1 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de un barbat de 36 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa din str. Cronicarilor, sector 1, a surprins o persoana de sex feminin ce avea asupra sa patru parfumuri de diferite si marci si o pereche de pantofi sport, bunuri ce au fost sustrase dintr-un sifonier aflat in dormitor.
Femeia a fost identificata in persoana lui E. Verginica de 33 de ani, din judetul Calarasi, cunoscuta cu antecedente penale.
In urma cercetatrilor, politistii au stabilit si probat in sarcina acesteia ca in aceeasi zi, in jurul orei 09:45, a patruns prin fortarea portii in curtea unui imobil situat in str. Brazilia, sector 1, a intrat in locuinta, unde a fost surprinsa de propietar.
De asemenea, la data de 13.01.2011, in jurul orei 14:30, a intrat in curtea unui imobil situat pe str. Naum Ramniceanu, sector 1, fortand poarta de acces si a patruns in locuinta pe usa inchisa, dar neasigurata, fara a sustrage bunuri.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infracyiunilor de violare de domiciliu si tentativa la furt calificat in forma continuata, cu cea in cauza in stare de arest preventiv.