Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz. Martorii sustin ca accidentul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni, insa oamenii legii spun ca minorul a traversat in fuga, printr-un loc nepermis.
"Copilul a vrut sa treaca strada si atunci a venit masina care a dat peste el si l-a aruncat intr-o groapa. Copilul era pe trecerea de pietoni", a spus un martor la accident.
"Baiatul o fost dus de aici, din localitate, cu salvarea la judet si inca nu stiu ce s-a intamplat. Copilul este bolnav, face dializa pentru ca necesita un transplant de rinichi", a declarat tatal copilului.
Potrivit politistilor, totul s-ar fi intamplat la aproximativ zece metri de o trecere de pietoni semnalizata corespunzator cu indicator rutier.
"In timp ce s-a angajat in traversare printr-un loc nepermis, in fuga, un minor a fost acrosat de un autoturism condus de un agent de politie din cadrul Politiei Orasului Oravita", a precizat subcomisarul Gratian Simion, de la Politia Rutiera Oravita.
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. "Copilul a suferit un traumatism cranian, abdominal inchis. L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Politistul aflat in timpul serviciului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
In acest caz s-a deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa.