Rasturnare de situatie in cazul crimelor de la Cernavoda. Politistii au indicat, miercuri seara, un alt suspect pentru omoruri, in persoana celui mai bun prieten al sotului femeii inecate in Dunare. Potrivit ziuadeconstanta.ro, acesta este Gheorghe Deli-Iorga.
Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia.
Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa. Se pare ca Gheorghe Deli-Iorga a mers la sotii Garoafa pentru a sta de vorba cu ei, dupa ce fata lor, Gabriela Mitu, se certase cu sotul sau.
In prezent, politistii si procurorii se afla la locul crimei, alaturi de Gheorghe Deli-Iorga, pentru reconstituirea faptei. Potrivit primelor concluzii, se pare ca batranul a fost ucis primul. Ulterior, barbatul a intrat in casa si a ucis-o si pe femeie.
"Exista o persoana care a recunoscut savarsirea faptei. Verificam daca cele relatate se confirma sau nu. Se incearca administrarea altor probe. In momentul de fata se verifica recunoasterea lui. A fost verificata activitatea mai multor suspecti si s-a constatat ca respectiva persoana lipsise de la munca cateva ore.
In urmatoarele ore vom avea un verdict", a declarat, la Realitatea TV, Valentin Stefan, prim-procuror la Parchetul Constanta.
Reamintim ca Gabriela Mitu a murit luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare-Marea Neagra. Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit imediat. Sotul acesteia, Bogdan Mitu, a disparut si el in apele Dunarii, insa nu a fost gasit.
Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis.
In prezent, acesta se afla dat in urmarire generala. In ceea ce priveste moartea Gabrielei, procurorii il considera pe sotul acesteia ca fiind, in continuare, principalul suspect. "Prezenta echimoze la nivelul axilelor care indica faptul ca a fost fortata sa intre in apa", a declarat Valentin Stefan, prim-procuror la Parchetul Constanta.
La o zi dupa decesul fetei, parintii acesteia au fost gasiti morti, la domiciului lor din Cernavoda. Mama acesteia, Elena Garoafa, a fost descoperita de un prieten al familiei intr-un sifonier, iar tatal, Petre Garoafa, a fost gasit de politistii care cercetau locuinta celor doi. Cadavrul acestuia a fost gasit sub un pat si prezenta mai multe plagi injunghiate.