Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana.
Cazul este anchetat de Parchet. Fiul senatoarei a fost audiat si este internat la un spital din Capitala.
"Este un barbat tanar responsabil care are 20 de ani, va raspunde pentru ceea ce a facut si legea isi va urma cursul. Eu cred ca toate intrebarile trebuie sa ii fie puse lui. Este major", a spus Sorina Placinta la Realitatea TV in legatura cu incidentul in care a fost implicat fiul sau.
"Pacientul s-a prezentat aseara la Camera de Garda, a fost tratat de serviciul de urgenta. Prezenta leziuni superficiale si serviciul nostru de chirurigie plastica a intervenit si a fost externat in urma cu o ora. Pacientul era in afara oricarui pericol. Nu prezenta semne ca ar fi consumat etnobotanice. S-ar prelevat probe de sange si s-au tratat ranile", a declarat medicul Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar.
Andrei Razvan Placinta, fiul Sorinei Placinta, fost ministru al Tineretului, a produs noaptea trecuta un scandal imens pe strazile Capitalei.
Nu este prima data cand fiul Sorinei Placinta iese in evidenta cu fapte de acest gen.
In vara acestui an, Andrei Placinta si-a postat pe contul de pe o retea de socializare fotografii in care apare urinand pe o troita maramureseana.
Iar in 2009, Andrei Placinta a postat imagini in care saruta un barbat.