Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. Politistii au cautat mai multe persoane suspectate ca ar face parte dintr-o retea care a infiintat mai multe firme fantoma.
De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. Politistii au cautat mai multi proxeneti si prostituate de lux.
Au fost retinute mai multe persoane intre care se pare ca este si un cadru militar.
120 de perchezitii au avut loc joi in Bucuresti si Ilfov. Mai multe firme fantoma, cu ajutorul carora statul ar fi fost prejudiciat cu un milion de euro, au fost anchetate.
Pe langa aceste perchezitii, politistii au mai controlat si noua puncte de lucru ale firmelor, fiind cautate sapte persoane suspectate de evaziune fiscala.
Politistii au descoperit 68 de firme fantoma. Aduceau produse la preturi foarte mici din afara tarii, folosindu-se de documente de insotire a marfii false. Apoi, marfa era vanduta in en-gros-urile din Afumati.
Perchezitii in Bucuresti si Ilfov au avut loc si pentru prinderea unei retele de prostitutie de lux.
Politistii au cautat mai multi proxeneti si prostituate de lux. Peste zece perchezitii au avut loc in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov.
"Este vorba despre sapte prostituate din Bucuresti si din judetul Giurgiu. Ele au fost racolate de sase proxeneti, in luna august. Aceste activitati au fost efectuate in sectorul 5", a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.