La data de 6 septembrie 2010, in jurul orei 13.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 12 Politie l-au prins in flagrant pe C. LAURENTIU de 23 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, dupa ce a urmarit o femeie de 69 de ani din Bucuresti si a intrat cu aceasta in scara unui bloc din bd. Camil Ressu, sector 3, prin smulgere, i-a sustras portofelul
in care se afla suma de 62 lei.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu cel in cauza in stare de retinere.

La data de 6 septembrie 2010, ora 11.30, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul de Investigatii Criminale si Biroul Ordine Publica l-au depistat, la scurt timp dupa comiterea faptei, pe V. PETRE de 31 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in jurul orei 10.50, in timp ce se
deplasa cu un tramvai pe sos. Stefan cel Mare, sector 2, in dreptul statiei RATB " Lizeanu", a smuls de la gatul unei femei de 53 de ani din Bucuresti, un lant din aur.
In urma cercetarilor efectuate de catre lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca la comiterea faptei au participat si G. VASILE de 23 de ani si A. MARIUS de 30 de ani, ambii din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care au fost identificati si depistati.
Prejudiciul, in valoare de 500 lei, a fost recuperat in totalitate. Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, respectiv complicitate la talharie, cu cei trei in stare de retinere.