HUFF: Crima in Vama Veche! Un barbat a fost gasit mort pe plaja. Cine este victima
Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat. Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, in zona Amphora, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, dr. Claudia Tatarici. Potrivit sursei citate, dispeceratul SAJ fusese apelat sambata, in jurul orei 12,40, de o persoana care a gasit victima in stare de inconstienta.
- Din primele evaluari, persoana decedata de sex masculin are in jur de 40 de ani si dupa cum se prezinta pare a sa fi fost o persoana fara adapost, dar pe corp sunt multiple lovituri si mult sange, adica urme ale unor maltratari. Martorii din zona au relatat colegilor mei de pe ambulanta ca ar fi fost vorba despre un incident violent, din cate am inteles, a declarat aceasta, pentru Agerpres.
Politistii constanteni au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Din primele informatii reiese ca victima are in jur de 34 de ani si este din Tecuci, judetul Galati, dar locuia in judetul Buzau. Martorii au spus ca barbatul a fost batut si apoi abandonat de niste adolescenti, iar ulterior acesta a murit. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Medicina Legala, pentru a se stabili cum a survenit decesul.

Sursa: Huff.ro