Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. Doar pompierii au reusit sa le salveze. Pentru salvarea persoanelor, au intervenit douaa ambulante SMURD, o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de interventie si o barca. Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare. Femeile, in varsta de aproximativ 23 de ani, nu aveau traumatisme, insa prezentau contuzii minore. Ele au fost evaluate medical la fata locului de catre echipajele SMURD si transportate la UPU Sibiu, a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Autoturismul implicat in evenimentul rutier se deplasa din directia Valcea spre Sibiu, intr-o curba usoara la stanga pierde controlul directiei, se rastoarna pe partea dreapta si patrunde in raul Olt. In urma acestui accident au rezultat doua victime, ranite usor,a declarat Florin Bara de la Politia Rutiera.
Ambele tinere implicate in accident sunt din Caracal, judetul Olt. Autoturismul i care se aflau era inmatriculat provizoriu de doar doua zile.