RTV.NET: Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa
Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta. Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. RomaniaTV.net iti ofera toate informatiile legate de documentatia necesara pentru obtinerea unui loc de parcare, data limita a depunerii cereilor si taxele solicitate de fiecare primarie de sector din Bucuresti.

- SECTOR 5

Locuitorii Sectorului 5 isi pot reinnoi contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta in perioada 09 ianuarie- 31 martie.
Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 5 trebuie sa depuna urmatoarele acte:
- cerere de atribuire. Aceasta trebuie sa contina datele personale ale solicitantului precum si semnatura si stampila administratorului/presedintelui asociatiei de locatari/proprietari prin care se certifica faptul ca solicitantul locuieste la acea adresa. La sediul Primariei puteti obtine gratuit un formular tipizat de cerere.
- o copie a cartii de identitate (buletin de identitate) a solicitantului;
- o copie a certificatului de inmatriculare a autoturismului (talon auto).
- dupa caz, se vor atasa copii ale contractului de leasing purtand numele utilizatorului sau a contractului de comodat auto.
Plata taxei pentru locurile de parcare de resedinta din Sectorul 5 se realizeaza la sediul ADP sector 5 din Str. Sf. Elefterie, nr. 47 - 49.
Achitarea taxei de parcare se efectueaza cu prezentarea obligatorie a urmatoarelor documente:
-talon auto (persoana fizica) in original si copie si, dupa caz, copie contract de leasing cu numele utilizatorului sau copie contract de comodat auto incheiat intre parti;
-buletin de identitate/carte de identitate a solicitantului avand adresa de domiciliu situata in arealul parcajului de resedinta in original si copie (dupa caz contract de vanzare-cumparare locuinta).