RTV.NET: Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa
Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta. Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. RomaniaTV.net iti ofera toate informatiile legate de documentatia necesara pentru obtinerea unui loc de parcare, data limita a depunerii cereilor si taxele solicitate de fiecare primarie de sector din Bucuresti.

- SECTOR 6

Pentru prelungirea contractului de inchiriere a parcarii de resedinta, cetatenii din sectorul 6 trebuie sa plateasca la Serviciul Public de Finante Publice Locale Sector 6 taxa de parcare pe anul 2014, pana pe 31 martie. Taxa de parcare poate fi achitata si in doua rate, o rata pana pe 31 martie si una pana pe 30 septembrie.
Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 6 trebuie sa depuna urmatoarele acte:
a) cerere-tip, care poate fi procurata pe adpdu6.ro
b) copie BI/CI
c) copie talon autoturism cu ITP valabil;
d) contract de comodat in original (daca este cazul)
e) certificat de atestare fiscala din care sa reiasa ca solicitantul nu are debite datorate bugetului local pe anul 2013
Atribuirea unui loc de parcare de resedinta poate fi solicitata pe intreaga perioada a anului in curs.
Valoarea taxei de parcare se calculeaza in functie de zona:
- pentru zona A, tariful este de 77 lei/an;
- pentru zona B, tariful este de 58 de lei;
- pentru zona C, tariful este de 47 de lei;
-pentru zona D, tariful este de 37 de lei.
Pentru a putea dobandi dreptul de utilizare asupra unui loc de parcare de resedinta, cetatenii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa aiba adresa de domiciliu intr-un imobil situat in arealul parcarii;
- sa inregistreze la ADP Sector 6 o cerere tip;
- sa faca dovada, prin prezentarea in original a cartii de identitate a vehiculului sau a certificatului de inmatriculare, a dreptului de proprietate asupra unui vehicul functional a carei masa sa nu depaseasca 3,5 tone