Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Fiica lor, de doar 1 an, se afla in stare grava la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro.
Razvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel, cu numere de Bucuresti, cand, intre comunele Saschiz si Vanatori, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, chiar intr-o curba, moment in care s-a izbit de un autocar care se intorcea din Grecia si circula regulamentar. Din primele informatii se pare ca braileanul ar fi adormit la volan. Cei doi au murit pe loc in timp ce fetita a fost transportata cu elicopterul SMURD la UPU Tg. Mures.
Sotii Trifan traiau o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au casatorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai tarziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.