Surpriza: Vezi cine este femeia care a agresat un sofer in Dorobanti

Politia a reusit sa o identifice si sa o prinda pe femeia care, joi, in jurul orelor 12,00, a agresat un barbat in urma unui incident in trafic in Piata Dorobanti. Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, dupa incident, acasa.
Fosta componenta a formatiei TNT, Alexandra-Aiana Constantin, alias Tisha, conducea autoturismului prietenului ei, desi avea permisul suspendat. In urma unei altercatii in trafic, femeia a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat barbatului arsuri si o hemoragie nazala, sotia acestuia crezand, in prima instanta, ca agresoarea a folosit un pistol.
Soferul ar fi coborat geamul masinii sale si i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reactionand cu un spray lacrimogen cu doua rezervoare, scrie ziarulring.ro.
Substanta pulverizata din spray i-a cauzat barbatului o hemoragie nazala si arsuri pe fata, context in care sotia acestuia, aflata in masina cu el, fiind convinsa initial ca agresoarea a folosit un pistol, potrivit acelorasi surse.
Reprezentantii Politiei Capitalei au mai spus ca agresoarea, audiata in prezent la Sectia 1, este cercetata pentru port ilegal de arma alba, loviri si alte violente, dar si conducere fara permis, ea neavand dreptul sa se afle volan.