Un barbat din judetul Mehedinti a ajuns in noaptea de duminica spre luni la spital dupa ce a produs un accident de circulatie pe centura de ocolire a orasului Drobeta Turnu Severin, din cauza ca a accelerat, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a oprit sub tevile de termoficare. Autoturismul a fost distrus in totalitate, dar soferul a scapat doar cu o lovitura usoara la cap.
Barbatul a ramas incarcerat, insa a fost scos dintre fiare de participantii la trafic inainte ca pompierii sa ajunga la fata locului. Medicii l-au preluat si i-au acordat toate ingrijirile.
Oamenii legii au constatat ca soferul nu are permis de conducere, iar alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,06 miligrame alcool pur in aerul expirat. "Evenimentul rutier s-a petrecut la iesirea din Severin, pe Calea Targu Jiului, pe fondul vitezei si consumului de alcool la volan. La testarea cu etilotestul am constatat ca soferul avea o alcoolemie de 1,06 alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru ingrijirile medicale si pentru stabilirea alcoolemiei in sange. In urma anchetei am aflat ca persoana in cauza nu are permis de conducere. In continuare se fac cercetari", a declarat Titi Zorzoliu, comisar la IPJ Mehedinti. Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis, dar si pentru conducere in stare de ebrietate.
Alin Ghiciulescu