Pe data de 8 iunie, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, va avea loc Gala Premiilor Muzicale Romanesti - Romanian Music Awards -editia a X-a.
In acest sens, in vederea montarii scenei, tribunei si echipamentelor, va fi blocata circulatia rutiera in centrul orasului in perioada 4 iunie, orele 18.00 - 10 iunie, orele 24.00 pe urmatoarele strazi: strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. S. Nicolaescu Plopsor; strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I. Cuza.
De asemenea incepand cu data de 8 iunie, orele 06.00 pana pe 9 iunie, orele 06.00, se va inchide circulatia rutiera pe strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Aries si intersectia cu strada C. S. Nicolaescu Plopsor.
In intervalele mentionate zonele restrictionate vor deveni zone pietonale, traficul rutier urmand a se desfasura pe arterele adiacente.
Pentru evitarea producerii de evenimente rutiere nedorite, conducatorii auto sa se conformeze semnalizarilor rutiere ce vor fi instituite si sa utilizeze rute alternative zonei restrictionate.