Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. Dupa impact, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc. Cei doi pasageri au fost salvati in ultima clipa de pompierii din Strehaia. Si cele doua persoane din celalalt autoturism care se pare ca a provocat accidentul au fost grav ranite.
Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, se pare ca soferul unui autoturism de teren a intrat pe contrasens si a lovit Loganul care circula regulamentar. In urma impactului, Loganul a fost aruncat mai bine de 20 de metri peste pasarela DE 70, iar dupa contactul cu solul a luat foc.
"Am auzit o bubuitura foarte mare si, cand am ajuns, am vazut Loganul jos. Si jeepul era lovit. Ajunsesera pompierii si ii scoteau pe cei din Logan", a spus un martor.
In autoturismul Logan se aflau o femeie si un barbat.
"Am fost solicitati pentru a interveni la un accident de circulatie in care au fost implicate un Logan si un jeep Hyundai. Din fericire, toate cele patru victime, doua din Logan si doua din Hyundai, au scapat cu viata", a declarat Gheorghita Nicolae, plutonier la Descarcerare.
Cele patru victime au fost transportate de ambulante SMURD la Spitalul Judetean din Severin pentru ingrijiri medicale.
"Pe fondul nerespectarii vitezei in trafic, un autoturism marca Hyundai a patruns pe contrasens si a lovit un Logan care circula regulamentar, aruncandu-l peste pasarela. Cercetarile continua", a declarat Gabriel Lica, comisar la Serviciul Rutier IPJ Mehedinti. Soferului autoturismului marca Hyundai i se va intocmi dosar penal pentru vatamare din culpa. Din Logan nu a mai ramas decat un morman de fiare.