Ziarul Cancan informeaza: Manechinul-cantaret Bogdan Vladau a comis-o din nou!
Dupa ce in 2001 a lovit mortal o femeie si a scapat basma curata, sambata noapte a ignorat complet sanctiunea agentilor rutieri si si-a continuat drumul la volan, baut si cu permisul suspendat, punand in pericol atat viata lui, cat si a eventualilor pietoni. O fapta penala, spune legea.
"Am fost testat cu etilotestul si mi-a iesit o alcoolemie de 0,10 la mie. Nu am baut decat un pahar cu sampanie, dar nu mancasem nimic toata ziua", a spus Bogdan Vladau.
Experienta care ar fi trebuit sa-l traumatizeze pe viata nu i-a servit, se pare, nici macar ca lectie manechinului Bogdan Vladau. In 2001, pe cand era vedeta la "Vara Ispitelor", primul reality-show difuzat de Pro TV, acesta a omorat o femeie insarcinata intr-un accident rutier. Chiar daca de atunci au trecut mai bine de 10 ani, faptul ca Vladau are curajul sa se urce baut la volan este absolut inexplicabil. In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei patru dimineata, pe cand se intorcea de la distractie, manechinul a fost tras pe dreapta de un echipaj al politiei rutiere.
Agentii au constatat ca acesta consumase bauturi alcoolice, fapt care ii interzicea sa conduca.
Vladau s-a ales cu permisul suspendat si cu interdictia de a-si continua drumul la volan. Si de parca nu ar fi fost suficient faptul ca si-a riscat viata in prima faza, Bogdan Vladau a asteptat ca politistii sa se retraga si s-a urcat din nou la volan.
Incapatanarea lui i-ar putea aduce un dosar penal si o pedeapsa cu inchisoarea. Asta in conditiile in care, dupa tragedia din 2001, Vladau a fost cercetat in stare de libertate si, in cele din urma, dosarul s-a clasat.
"Am fost testat cu etilotestul si mi-a iesit o alcoolemie de 0,10 la mie. Nu am baut decat un pahar cu sampanie, dar nu mancasem nimic toata ziua. Dupa ce am fost sanctionat, m-am urcat intr-adevar la volan, insa nu am mers decat cateva sute de metri, pana la prima intersectie, de unde am luat un taxi. Masina a ramas acolo", a declarat Vladau pentru ziarul Cancan referitor la incidentul de vineri noapte.