HotNews informeaza: Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol"
Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. Mircea Lucescu are o contuzie in zona toracelui, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, citat de Agerpres. Un cititor HotNews.ro care semneaza "x" ne-a transmis ca Lucescu conducea un autotusim Kia Sorento si a intors intr-o zona in care nu avea voie, fiind lovit de un tramvai. Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar.
UPDATE: Din imaginile transmise de Realitatea TV se observa ca accidentul a avut loc in zona intersectiei Bd. Vasile Milea cu Bd. Iuliu Maniu, iar masina cu care circula Lucescu nu este avariata grav.
Un cititor HotNews.ro care semneaza "x" ne-a transmis ca Lucescu conducea un autotusim Kia Sorento si a efectuat o manevra de intoarcere intr-o zona in care nu avea voie, fiind lovit de un tramvai. Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar.
Echipele ISU au trebuit sa le descarcereze pe ambele victime. Potrivit lui Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, una dintre victime este in stare grava.
Potrivit gsp.ro, niciuna dintre victime nu a suferit rani semnificative. Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracica severa. El a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa care a fost dus la Spitalul Universitar, unde medicii au declarat ca "e in afara oricarui pericol".
La ora producerii accidentului, in Bucuresti ploua, iar carosabilul este umed.
In urma cu doi ani, Mircea Lucescu a suferit o operatie de bypass.