La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. Oltenitei din sectorul 4, pe L. Vasile de 22 ani, din Bucuresti,
care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 18.12.2011, in jurul orei 00.10, politisti din cadrul Sectiei 11 Politie -Biroul de Ordine Publica au depistat, la intersectia Splaiul Unirii cu Calea Vitan din sectorul 3, pe V. Eugen de 32 de ani, din judetul Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca Fiat Brava fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu V. Eugen in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.


La data de 17.12.2011, in jurul orei 15.00, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica al Sectiei 14 Politie l-au depistat, pe Bd. Regina Maria intersectia cu str. Tismana din sectorul 4, pe C. Costin de 26 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 1.10 mg/ l alcool pur in aerul expirat, provocand un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si la Biroul de Accidente Usoare - Sector 4 in vederea constatarii accidentului rutier.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu autorul in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice".