La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 16:00, politisti din cadrul Sectiei 12 l-au depistat la intersectia str. Bucovina cu str. Gheorghe Tattarascu, sectorul 3, pe D. Mugurel de 49 de ani, din Bucuresti, avand asupra sa un switch cu 16 porturi pentru retele de internet.
In urma cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca D. Mugurel a sustras switch-ul cu putin timp in urma, de la reteaua de internet instalata la unul din blocurile din zona.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 12, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.

La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 21:00, politisti din cadrul Sectiei 14 i-au depistat intr-un tramvai stationat on statia R.A.T.B. Regina Maria, pe B. Nicusor de 29 de ani, H. Marian de 26 de ani si T. Silvia de 32 de ani, care transportau in trei saci din rafie cablu telefonic in lungime de aproximativ 75 m.
Politistii au stabilit faptul ca cei trei au sustras cablul telefonic cu putin timp in urma, dintr-o galerie subterana situata sub partea carosabila a Bd. Unirii, sectorul 4.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 14, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.