La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. Andrei de 28 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie.
In fapt, in timp ce se deplasa pe str. Traian, sectorul 3, a fost acostat si lovit de mai multi barbati care i-au sustras o sacosa in care avea 190.000 de lei, bani destinati achizitionarii unei locuinte.
A fost efectuata cercetarea locului faptei, a fost audiata victima si, de asemenea, mai multi martori.
In urma activitatilor desfasurate, au fost identificati S. Ionel de 49 de ani, din Bucuresti, P. Dorel de 36 de ani, din Budesti, jud. Calarasi, D. Florin de 37 de ani, din Budesti, jud. Calarasi si M. Cristian de 40 de ani, din Budesti, jud. Calarasi, toti cunoscuti cu antecedente penale.
In aceasta dimineata, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sectorului 3, au fost efectuate mai multe perchezitii domiciliare in orasul Budesti si comuna Curcani din judetul Calarasi, la adresele unde locuiesc persoanele suspecte de comiterea acestei fapte.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 si ai Sectiei 10, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu S. Ionel, P. Dorel si D. Florin in stare de retinere. De asemenea, se efectueaza cercetari in vederea depistarii lui M. Cristian, in prezent disparut de la domiciliu, precum si pentru recuperarea prejudiciului.