In cursul lunii octombrie a.c, politistii Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale si ai Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie au documentat activitatea infractionala a unui grup cu preocupari violente, ai carui membrii sunt cunoscuti ca avand legaturi de natura infractionala cu alte grupuri.
In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca la data de 11.10.2011, in timp ce se aflau in incinta unui restaurant situat in sectorul 2, pe Soseaua Colentina, membrii grupului au agresat un barbat, lovindu-l in mod repetat cu scaune si obiecte contondente la nivelul capului.
La data de 28.10.2011, politistii Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale si ai Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie, cu sprijinul Serviciului Special de Interventie al Politiei Capitalei au efectuat trei perchezitii domiciliare la locuintele lui B. Andrei de 25 de ani, M. Nicolae de 25 de ani si D. Emanuel de 29 de ani, toti din Bucuresti, fiind gasite si ridicate in vederea cercetarilor doua pistoale si 14 cartuse cu bile detinute ilegal, trei sabii tip maceta cu lungimea de 60 de cm, un baston metalic telescopic cu lungimea de 50 de cm si doua boxuri metalice.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si detinere fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, cu B. Andrei si M. Nicolae in stare de retinere.
Cei trei urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, cu propunere de arestare preventiva.