La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N. Paul de 30 de ani, din judetul Ilfov, care, in data de 15.10.2011, in jurul orei 17.00, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, a patruns in depozitul unei societati comerciale, situat pe str. Fantanica din sectorul 2, de unde a sustras 1.500 kg Mozzarella, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 40% si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de politisti ai Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu N. Paul in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului Judecatoriei Sectorului 2 cu propunere de arestare preventiva.

La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4, au depistat in flagrant pe G. Petre de 38 de ani, I. Laura de 22 de ani, ambii din Bucuresti si C. Mariana de 26 de ani, din judetul Ilfov, care, profitand de neatentia agentilor de paza si a vanzatoarelor, folosind sacose si genti confectionate (captusite cu folie de aluminiu) in scopul de a sustrage bunuri si a nu fii detectate de sistemele de securitate, au sustras din doua supermarketuri, situate pe bld. Libertatii si bld. Brancoveanu, bunuri in valoare de 1.500 lei.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partilor vatamate.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu cei in cauză in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.



La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 12 - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat autorul furtului din locuinta lui D. Constantin, din Bucuresti, sectorul 3, comis la data de 30.09.2011, respectiv pe S. Zlatica, cetatean slovac.
La data de 30.09.2011, S. Zlatica, impreuna cu D. Daniel, au patruns in locuinta lui D. Constantin si sub pretextul ca au o ruda internata in spital si au nevoie de bani romanesti, i-au prezentat o geanta despre care au afirmat ca ar contine dolari, iar in schimbul ei au primit suma de 5.700 lei si 100 USD.
Dupa ce au observat de unde aceasta a luat banii, in timp ce D. Daniel a tinut partea vatamata de vorba, S. Zlatica, sub pretextul ca merge la toaleta, a patruns in dormitor, de unde, dintr-un sertar, din portofel a sustras suma de 550 USD, prejudiciul total fiind de 9.000 lei.
Cercetarile se efectueaza de catre Sectia 12 Politie, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si inselaciune, cu S. Zlaticain stare de retinere.