Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
In cele patru zile de joc se vor afla fata in fata Parlamentarii si CSS Mangalia, Parlamentarii si Ziaristii (alesi, probabil, dupa criterii stiute probabil doar de partidul aflat in opozitie, pentru ca invitatiile pentru toata lumea au intarziat sa apara), Cantaretii (l-am si zarit pe Kamara, jumatatea „neagra“ a formatiei Alb-Negru) si Rapid, Farul si FC Arges. „Competitia este deschisa numai profesionistilor, sportivilor cu nume“, se arata intr-un comunicat al Primariei Mangalia, in care se mai adauga faptul ca „in acest turneu vor juca numai formatii care au in componenta glorii ale sportului romanesc“. Despre ce „glorii“ este vorba am putut vedea, intr-adevar, in prima zi a turneului.

Parlamentarii, umiliti cu scor de maidan

Revenind la meciul disputat ieri, deputatul PSD Alexandru Mazare a fost aplaudat la scena deschisa de fosta „glorie“ a echipei Dinamo, Dumitru Predescu, care este si antrenor al echipei „Parlamentului“, Radu Moldovan, deputat PSD, PD-istul Petre Movila, precum si „independentul“ deputat - fost PRM-ist - Mircia Giurgiu. Din pacate pentru parlamentarii care, atunci cand nu trag chiulul in Parlament si sunt in vacanta, isi arata talentele fotbalistice, joi seara, adica ieri… ghinion! Cu sau fara aplauze, parlamentarii au fost infranti cu un rusinos 8-4 in favoarea CSS Mangalia. Pe de alta parte, unul dintre cele mai interesante meciuri se anunta a fi cel care va avea loc in cursul zilei de astazi, cand alesii neamului, reuniti in echipa „Parlamentarii“, vor juca impotriva ziaristilor. Speram fara sa profite de ocazie pentru a-i lovi pe acestia la... gioale.